PAKKEVERKSTEDET

PAKKEVERKSTEDET er en heldags workshop som har hjulpet mange partnere til å knekke koden for pakketering og komme videre med sine planer om pakketering og priser på websiden

KONVERTERINGSVERKSTEDET

KONVERTERINGSVERKSTEDET en heldags workshop som i praksis viser hvordan en landingsside bør utarbeides for å møte SEO-kravene Google stiller og dermed øke konverteringen av besøkende til konkrete leads

VERDIVERKSTEDET

VERDIVERKSTEDET er en heldags workshop som gir svar på hvordan differensiering kan skapes ved å forvandle kompetanse til salgbare konsepter og hvordan dette bør kommuniseres til beslutningstagere i den digitale kundereisen

DIRIGENTVERKSTEDET

DIRIGENTVERKSTEDET er en skreddersydd heldags workshop som fokuserer på hvordan vi kan utvikle og forbedre våre kommunikasjons evner. Stress, nerver og usikkerhet kan ofte hindre oss i å få budskapet vårt fram. Vi trenger derfor stadig å arbeide med vår evne til å mestre dette for så å kunne styrke vår formidlingsevne.

VIDEOVERKSTEDET

VIDEOVERKSTEDET er utarbeidet i samarbeid med Marcus Sheridan og Zachary Basner hos IMPACT og vil lære deg hvordan du kan bli en visuell, troverdig og profesjonell rådgiver ved bruk av video!

6 SUKSESS FAKTORER FOR SMB

Vi har holdt 160 over workshops i Skandinavia, og har sett en del felles suksess faktorer som vi har lyst å dele med deg!

Gå gjerne inn på Artikler og les: 6 SUKSESS FAKTORER FOR SMB

MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING – CHAT

Har du Chat på din webside? Hva kan responsen på Chat fortelle oss?

For å vite mer, kan du gå nn på Artikler og les: MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING

MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING – TRANSPARENT PRISING

Har du Priser på din webside? Ved å publisere priser, viser vi kundene at vi vet og respekterer at de leter etter priser. Vi skjuler ingenting fordi vi ønsker å få deres tillit og gi dem en mulighet til å sammenligne våre priser med andres.

For å vite mer, kan du gå nn på Artikler og les: MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING

HELP AS A SERVICE – HaaS

Vi kan utrette store ting når vi samarbeider med andre om oppgaver som kan virke uoverkommelige. Vi blir så glad når en i familien, en god venn eller kollega, engasjerer seg og hjelper oss med en oppgave eller aktivitet på en måte vi ikke hadde forventet – det er en fantastisk følelse!

Å ha en hjelpende holdning har stor effekt i organisasjoner som har en team-arbeid strategi.

VODCAST MED ÅRETS DIGITALISERINGSPARTNER FOR SMB – LILLEVIK IT

I denne vodcast intervjuer Oscar Hovland KOGGER Håvard Lillevik fra Lillevik IT i forbindelse med at de ble valgt som årets digitaliseringspartner for SMB 2018.

Her er uttalelsen fra Microsoft:

“Microsoft er et partnerdrevet selskap og vi er avhengig av gode partnere som driver frem innovasjon og digital transformasjon hos norske virksomheter. Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd.”

FRA SOFAKROKEN TIL KONTORSTOLEN

Kan vi ta med oss surfeopplevelsen fra SOFAKROKEN til KONTORSTOLEN?

Vår egen opplevelse av en god webside er ofte malen for hvordan vår bedrifts websider bør utformes.