PAKKEVERKSTEDET

PAKKEVERKSTEDET er en heldags workshop som har hjulpet mange partnere til å knekke koden for pakketering og komme videre med sine planer om pakketering og priser på websiden

KONVERTERINGSVERKSTEDET

KONVERTERINGSVERKSTEDET en heldags workshop som i praksis viser hvordan en landingsside bør utarbeides for å møte SEO-kravene Google stiller og dermed øke konverteringen av besøkende til konkrete leads

VERDIVERKSTEDET

VERDIVERKSTEDET er en heldags workshop som gir svar på hvordan differensiering kan skapes ved å forvandle kompetanse til salgbare konsepter og hvordan dette bør kommuniseres til beslutningstagere i den digitale kundereisen

DIRIGENTVERKSTEDET

DIRIGENTVERKSTEDET er en skreddersydd heldags workshop som fokuserer på hvordan vi kan utvikle og forbedre våre kommunikasjons evner. Stress, nerver og usikkerhet kan ofte hindre oss i å få budskapet vårt fram. Vi trenger derfor stadig å arbeide med vår evne til å mestre dette for så å kunne styrke vår formidlingsevne.

VIDEOVERKSTEDET

VIDEOVERKSTEDET er utarbeidet i samarbeid med Marcus Sheridan og Zachary Basner hos IMPACT og vil lære deg hvordan du kan bli en visuell, troverdig og profesjonell rådgiver ved bruk av video!

6 SUKSESS FAKTORER FOR SMB

Vi har holdt 160 over workshops i Skandinavia, og har sett en del felles suksess faktorer som vi har lyst å dele med deg!

Gå gjerne inn på Artikler og les: 6 SUKSESS FAKTORER FOR SMB

MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING – CHAT

Har du Chat på din webside? Hva kan responsen på Chat fortelle oss?

For å vite mer, kan du gå nn på Artikler og les: MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING

MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING – TRANSPARENT PRISING

Har du Priser på din webside? Ved å publisere priser, viser vi kundene at vi vet og respekterer at de leter etter priser. Vi skjuler ingenting fordi vi ønsker å få deres tillit og gi dem en mulighet til å sammenligne våre priser med andres.

For å vite mer, kan du gå nn på Artikler og les: MARKEDSFØLELSE VS MARKEDSFØRING

VODCAST MED ÅRETS DIGITALISERINGSPARTNER FOR SMB – LILLEVIK IT

I denne vodcast intervjuer Oscar Hovland KOGGER Håvard Lillevik fra Lillevik IT i forbindelse med at de ble valgt som årets digitaliseringspartner for SMB 2018.

Her er uttalelsen fra Microsoft:

“Microsoft er et partnerdrevet selskap og vi er avhengig av gode partnere som driver frem innovasjon og digital transformasjon hos norske virksomheter. Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd.”